Топ-5 речей, які варто забрати з літа в осінь: у них ви виглядатимете неперевершено (фото)

Читать на русском
Автор
17698
Деякий літній одяг не поспішайте ховати до шафи
Деякий літній одяг не поспішайте ховати до шафи. Фото glitterandgingham.com

Багато речей зі спекотної пори чудово впишуться в затишні осінні луки

Не всі речі літнього гардеробу варто ховати у вересні. Навіть у багатьох трендах осені-2022, представлених дизайнерами, зустрічаються модні тенденції, що вподобалися нам влітку. Восени є можливість складати багатошарові образи, особливо на початку пори, з літніми елементами одягу.

Про те, які речі з літа варто додати в осінні луки, пише стилістка Дар’я Григора (dar_odarka) у Instagram. Виходячи з модних рекомендацій, є як мінімум п’ять елементів літніх луків, які стануть у нагоді й у прохолоднішу погоду.

За словами стилістки, включити в осінні образи варто базові топи в рубчик. Вони стануть чудовим нижнім шаром для осінніх образів, які можна утеплити сорочкою і навіть кардиганом зверху.

Не менш чудовий варіант нижнього шару – базові футболки. Як пише Григора, часто для підвищення градуса стилю та створення необхідної багатошаровості достатньо лише подолу або комірця футболки, що виглядає назовні.

Сорочка – елемент гардеробу на всі сезони, особливо якщо вона базова, і чудово впишеться у будь-який образ. Як рекомендує стилістка, вона гарно стане верхнім чи середнім шаром, розбавить чи утеплить образ.

Ще одна необхідна восени річ – жакет. Так, це не тільки верхній шар у теплу погоду, але й може бути використаний у більш утеплених образах як відмінний елемент багатошарового луку.

Спідниці з легких літніх матеріалів теж не варто класти на далеку полицю. Вони чудово підійдуть для образів на ранню осінь. Якщо говорити про трикотажні та джинсові моделі, то вони чудово гармонують з осінніми тренчами, куртками і пальто.

Мода осінь 2022
Топ стане в нагоді й у вересні
Мода осінь 2022
Футболка — незамінна річ у будь-яку пору року
Мода осінь 2022
Сорочки можуть стати частиною багатошарового луку
Мода осінь 2022
З піджаком можна стильно утеплитись
Мода осінь 2022
Літні спідниці легко впишуться в осінні вбрання

Раніше "Телеграф" розповідав, який верхній одяг обрати на осінь. Стилісти виділили наймодніші тенденції цього року. І це не тільки пальта та куртки.⠀