Стильний жилет на осінь-2022: як вибрати актуальний фасон, щоб було і модно, і тепло (фото)

Читать на русском
Автор
3820
Жилет — мастхев для золотої пори
Жилет — мастхев для золотої пори. Фото vogue.ua

У жилеті вам буде не тільки комфортно, а й вдасться скласти стильний образ

Утеплені, стьобані, дуті, вільного крою – це все про жилети, які залишаються у трендах осені 2022 року. Це чудовий спосіб стильно утеплитися та ідеальний варіант верхнього одягу, поки ще не настали морози. Важливо лише підібрати правильну довжину.

Про те, як обрати теплий і модний жилет на осінь-2022, розповіла стилістка Ганна Івашова (anya_ivashova) у Instagram. За її словами, спочатку жилет відігравав роль корсета, оскільки візуально тягнув і подовжував фігуру. Зараз цей предмет гардеробу став мало не базовим, особливо якщо йдеться про теплий варіант на осінній сезон.

Як пише стилістка, жилетка може бути укорочена, подовжена та середньої довжини. Щоб підібрати фасон, який би підкреслював ваші переваги фігури і не викривав недоліки, особливу увагу слід звернути на довжину виробу. Є кілька важливих нюансів, пояснює стилістка.

Так, коротший жилет підійде дівчатам з невисоким зростом. Але якщо у вас є об’єм у районі талії – така довжина вам протипоказана.

Стильний жилет на осінь 2022
Укорочений жилет
Стильний жилет на осінь 2022
Яскраво та модно

А ось середня довжина жилетки вважається універсальною. Більше того, цей фасон значно практичніший, адже в ньому буде набагато тепліше, ніж у вкороченому жилеті.

Стильний жилет на осінь 2022
Універсальний фасон
Стильний жилет на осінь 2022
Образ для теплої погоди

А ось подовжений жилет найкраще купувати дівчатам високого зросту. Якщо ви невисока, то такий фасон з’їсть зріст.

Стильный жилет на осень 2022
Найтепліша довжина

Раніше "Телеграф" розповідав, як правильно вибирати куртку на осінь, щоби бути стильною. Найактуальніші куртки у 2022 році — шкіряні та стьобані.