Має дуже смішний вигляд: аксесуари, які не варто носити жінкам за 40 (фото)

Читать на русском
Автор
157519
Антитренди 2023 року Новина оновлена 17 березня 2023, 11:01
Антитренди 2023 року. Фото pexels.com

Ці прикраси лише зіпсують ваш образ

Аксесуари — це не просто важлива складова стильного образу, що доповнює, а його продовження. Тому дуже важливо знати, що зараз у моді та вміти правильно їх підбирати, щоб не виглядати безглуздо.

Є як мінімум три аксесуари, від яких жінкам після 40 років краще відмовитись, повідомляє Ukr.Media. Всі вони псують загальний образ і мають дуже смішний та безглуздий вигляд.

  • Окуляри з великими логотипами

Зараз у моді мінімалізм, а подібні окуляри будуть виглядати недоречно і, можливо, навіть зухвало. Тому краще вибирати моделі у більш спокійному стилі.

Окуляри з великими логотипами
  • Сумки-підробки

Такий аксесуар не надасть вашому образу значущості, а лише виставлять вас несмачною особистістю. Краще вже купити одну, але брендову річ, або вибирати недорогі, але гідні варіанти.

Сумки-підробки
  • Комплекти прикрас

Не бійтеся творче підходити до складання свого образу, а комплекти прикрас — це минуле століття. Сміливо змішуйте різні фактури та давайте волю фантазії.

Комплекти прикрас

Раніше "Телеграф" розповідав, яке взуття на піку тенденцій навесні 2023 року. Дизайнери представили красиві та зручні черевики, чоботи, туфлі та кросівки цього сезону.