Під "чашу", боб та експерименти: добірка актуальних стрижок на 2023 рік, які привертають увагу (фото)

Читать на русском
Автор
47886
Трендові стрижки 2023 року
Трендові стрижки 2023 року. Фото pexels.com

Не бійтеся експериментувати та створювати свій власний образ!

Щоб бути стильною і в тренді, крім модного гардероба, потрібно також мати актуальну зачіску та стрижку. Взагалі, вибір стрижки завжди залежить від вашого типу волосся, форми обличчя та особистих уподобань, проте знати, що в тренді модниці теж повинні знати.

Майстер-перукар Алла Булічова у своєму модному блозі в Інстаграм підготувала добірку актуальних стрижок, які підкреслять індивідуальність та стиль кожної жінки. Модний експерт зазначає, що важливо, щоб стрижка підходила вам і надавала впевненості у собі.

Трендові стрижки 2023:

Одним із найбільш разючих трендів на 2023 рік є дуже коротка стрижка під "чашу". Це стильний і молодіжний варіант, що надає обличчю контуру та підкреслює його форму. Якщо ви готові на експерименти і любите вражати навколишніх, ця стрижка підійде ідеально.

Трендові стрижки 2023 року — під "чашу"
Трендові стрижки 2023 року — під "чашу"

Іншою популярною стрижкою є асиметричний боб. Це стильний варіант, який підкреслить вашу жіночність та красу волосся. Асиметрія дозволить підкреслити особистість та індивідуальність.

Трендові стрижки 2023 року – асиметричний боб.
Трендові стрижки 2023 року – асиметричний боб.

Також, наступним трендом буде волосся середньої довжини з французьким пасмом. Це класичний і елегантний стиль, що надає образу жіночності та шарму. Французьке пасмо дозволяє створити затишний та романтичний образ.

Трендові стрижки 2023 року — волосся середньої довжини з французьким пасмом
Трендові стрижки 2023 року — волосся середньої довжини з французьким пасмом

Якщо ви любите експериментувати і не боїтеся змінювати свій образ, то ви можете випробувати стрижки з відкритою потиличною частиною. Це варіант з невеликим ризиком, адже він не так змінює форму лиця, скільки надає стилістичне рішення.

Трендові стрижки 2023 року — стрижки з відкритою потиличною частиною
Трендові стрижки 2023 року — стрижки з відкритою потиличною частиною

Раніше ми розповідали, які стрижки стали супертрендами у сезоні 2023-24. Пропонуємо вам відразу сім варіантів на різну довжину волосся : у цьому списку кожна знайде собі щось до смаку.