Не тільки маленька чорна сукня: топ-6 стильних образів, що ідеально підійдуть для особливих подій (фото)

Читать на русском
Автор
1751
Чорний колір — фаворит для урочистостей
Чорний колір — фаворит для урочистостей. Фото Freepik

Стилісти назвали речі, які виглядають ошатно і завжди будуть у моді

День народження, весілля друзів, вечірка, благодійний вечір… Щоразу, коли нам потрібно виходити у світ, питання вибору вбрання загострюється. Тому важливо знати, які образ можна скласти, щоб бути бездоганною на будь-якій урочистості.

Зверніть увагу на шість стильних ідей, які допоможуть сформувати образ для особливої події. Про них розповідає "Школа стилю pumpyourstyle.studio" в Інстаграмі.

Образ для особливого випадку

Маленьке чорне плаття

Універсальний варіант, вічна класика. Лише доповніть сукню туфлями-човниками та аксесуарами. Так можна піти не лише на святковий вечір, а і до театру, наприклад.

Маленьке чорне плаття
Маленька чорна сукня може бути різною
Маленьке чорне плаття
Витончені варіанти маленької чорної сукні

Брючний костюм

Якщо сукні вам не до вподоби, то це найкращий вибір. Однак постарайтеся не виглядати надто офіційно. Для цього стилісти рекомендують вибирати кольорові варіанти костюмів.

Брючний костюм
Вибирайте яскравий колір

Шовкова сукня

У гардеробі має бути шовкова сукня-виручалочка. У такому образі можна відвідати хоч весілля подруги, хоч дівичвечір, хоч побачення.

Шовкова сукня
Що може бути наряднішим за шовк

Сукня з аплікацією

Сукні з об’ємними квітами чи нашивками у вигляді сердець є беззастережним трендом, зазначають стилісти. Рекомендується звертати увагу на розмір аплікації: велика деталь може надто швидко набриднути.

Сукня з аплікацією
Трендові образи
Сукня з аплікацією
Квіти — писк сезону

Сукня з ботанічним принтом

Разом із квітковими аплікаціями у тренди, за словами стилістів, повертаються й ботанічні принти. У приклад вони наводять колекції Valentino, Simone Rocha, Giambattista Valli та Carolina Herrera.

Сукня з ботанічним принтом
Квітковий принт актуальний завжди

Сукня з вирізами

Найбільш смілива ідея образу із запропонованих. Тому пам’ятайте про те, що ваше вбрання має бути доречним, а не вульгарним.

Сукня з вирізами
Вирізи не виходять із моди

Раніше "Телеграф" розповідав, які принти ніколи не виходять із моди. Один із таких – горошок, його стилісти називають вічною класикою.