Не забуваємо про педикюр: топ-12 яскравих нейл-дизайнів, які варто спробувати цього літа (фото)

Читать на русском
Автор
5250
Педикюр – обов’язкова процедура влітку
Педикюр – обов’язкова процедура влітку. Фото Pixabay

Актуальне як однотонне покриття нігтів, так і педикюр з яскравими малюнками

Влітку важливо подбати не тільки про гарний манікюр, а й приділити увагу нігтям на пальцях ніг. Хтось віддає перевагу стандартному нюдовому педикюру, інші ж не проти додати блискучі деталі або яскраві нейл-малюнки.

Якщо ви у пошуку стильних ідей педикюру, то "Телеграф" публікує 12 варіантів, які варто спробувати цього літа. Різноманітність трендів цього сезону не ставить меж.

Тим, хто любить більш стримані відтінки лаків для нігтів, влітку-2023 варто придивитися до нюдових тонів або вибрати щось з "класики" — чорний, білий, червоний або френч. Якщо ж хочеться освіжити педикюр кольором, то на піку трендів виявилися блакитні, оливкові, рожеві та жовті відтінки.

Покриття нігтів може бути як однотонним, так і поєднувати відразу два кольори в педикюрі. Найяскравіші модниці цього літа експериментують із нейл-дизайнами. Пірсинг, абстракція, смайли, зірки, фрукти чи квіти: дайте волю своїй фантазії, педикюр у літній сезон може бути ефектним, як ніколи раніше.

Ідеї літнього педикюру 2023

Чорний педикюр
Чорний — актуальний завжди
Педикюр-френч
Педикюр-френч
Літній педикюр
Яскравий дизайн
Блакитний педикюр
Свіжий відтінок
Педикюр із пірсингом
Пікантні акценти
Літній педикюр
Соковиті тони
Літній педикюр
Симпатична ідея
Рожевий педикюр
Трендовий колір
Зелено-блакитний педикюр
Не обмежуйтесь у виборі лаків
Літній педикюр
Ефектний нейл-арт
Червоний педикюр
Вічна нейл-класика
Літній педикюр
Ніжний дизайн

Раніше "Телеграф" розповідав про головні манікюрні тренди літа 2023. Якщо ви збираєтеся на пляж, то варто спробувати дизайн у морському стилі. А ще ідеальний варіант для відпустки – нейл-арт із перлинами та мушлями.