Підкреслює всі вигини тіла: яка сукня цього літа стала найсексуальнішою (фото)

Читать на русском
Автор
Стильні образи з сукнею bodycon
Стильні образи з сукнею bodycon. Фото Freepik

Така сукня справила справжній фурор

Спекотним літом не обійтися без стильних суконь, які вдало підкреслюють вашу жіночність і ніжність, але все ж таки найсексуальнішим трендом цього сезону стала сукня bodycon. Воно дуже облягає тіло, роблячи акцент на всіх вигинах фігури.

У матеріалі Vogue розказано, які сукні у цьому стилі найкраще вибирати, щоб ваш look вийшов ефектним та приваблював погляди оточуючих. Ця сукня ідеально поєднується з різним взуттям (крім спортивного).

Стильні образи з сукнею bodycon

Ця сукня викликала фурор після того, як бренд Coperni потроїв у Парижі модне шоу на Тижні моди, вбравши топ-модель Беллу Хадід у сукню з рідкого хлопку, який швидко висох і перетворився на вишукане і лаконічне вбрання, яке підкреслює фігуру.

Сукня bodycon
Белла Хадід у сукні bodycon. Фото: Getty Images

Але такі сукні мають велику популярність і в чорному кольорі. Вітторія Черетті одягла сукню-футляр, підкресливши свій образ чорними шкіряними черевиками та її образ вийшов вельми сексуальним.

Сукня bodycon
Віторія Черетті в чорній сукні-футлярі

Ще одним неймовірно стильним бразом у сукні bodycon похвалилася модель Гейлі Бібер. Для виходу у світ вона вибрала чорну міні-сукню без бретельок зі стрейчевої тканини в парі з гостроносими туфлями-човниками.

Сукня bodycon
Гейлі Бібер у чорній сукні bodycon

"Телеграф" писав раніше, які сарафани найпопулярніші цього літа. Експерти радять придивитися до кількох фасонів.