Яскравий зимовий тренд: як і з чим поєднувати трендовий червоний колір у зимових образах

Читать на русском
Автор
987
Червоний — справжня знахідка для модниць
Червоний — справжня знахідка для модниць. Фото Freepik

Підказки для модниць, як носити червоний колір взимку

Зима — не час відмовлятися від яскравих елементів гардеробу і зовсім не привід одягатися в сіре та темне. Створити яскравий акцент у зимових образах допоможе трендовий червоний колір, який можна вигідно поєднувати з іншими вбраннями.

Як пише "Телеграф", червоний — один із трендових відтінків модного сезону осінь-зима 2023/2024. То як краще вплітати його в зимовий гардероб? Давайте розбиратися

Червоний пуховик чи штучна шуба

Замість базових білих і чорних відтінків взимку можна сміливо носити зухвалі червоні пуховики, або навіть штучні шуби такого насиченого відтінку. Такий верхній одяг зробить вас справжньою бунтаркою в очах оточуючих. А чому б і ні?

червоний пуховик, шуба
Фото: Pinterest

Червоний шарф

Класичний зимовий аксесуар шарф можна вибрати червоним. Нехай це буде головний акцент вашого образу, наприклад, із чорним пальто або білим пуховиком. Червоний шарф розбавить образ і додасть йому елегантності.

червоний шарф
Фото: Pinterest

Червоний головний убір

Ще один хороший варіант стильно вплести червоний колір у зимовий образ. Вибирайте червоні шапки, берети, кепі або капелюхи і точно будете у виграші.

Червона шапка
Фото: Pinterest

Червоне взуття

Теж відмінна ідея зробити яскравий акцент у образі. Стильні червоні чоботи, ботфорти або черевики-челсі привертатимуть увагу до ніг і робитимуть вас візуально стрункішою. До того ж це виглядає ультра стильно.

червоне взуття на зиму
Фото: Pinterest

Червона сумочка

Зараз у тренді елегантні сумочки невеликих розмірів та з незвичайним декором. Можна вибрати червону сумочку акуратної форми та доповнити нею стильний зимовий образ.

червона сумочка
Фото: Pinterest

Раніше "Телеграф" розповідав модні правила, як носити угги цієї зими. Стиліст підказала, як поєднувати в образах це незвичайне взуття.