У Румунії астролог отримала посаду у Нацбанку: що відомо

Читать на русском
Автор
1259
Що входить до обов’язків "банківського астролога", поки не розкривається
Що входить до обов’язків "банківського астролога", поки не розкривається

Астрологією нова працівниця Національного банку Румунії займається з 14 років

Поки представники НБУ перевіряють банки щодо завищення курсу валют, їхні колеги в Румунії укомплектовують робочий штат за рахунок астрологині. Так, днями стало відомо, що однією з нових співробітників відділу технічного обслуговування стала 64-річна Габріелла Діма, більш відома в країні під псевдонімом Міневра. Жінка є однією з найпопулярніших астрологинь Румунії, але зараз потрапила на державну роботу.

Про це повідомив місцевий ресурс HotNews.ro, посилаючись на інтерв’ю самої Габріелли Діми румунському музикантові Даміану Драгічі. У Нацбанку жінка почала працювати ще у липні.

За її словами, в економічному відомстві вона обіймає "виконавчу посаду", працюючи на благо державного Нацбанку. Своїх обов’язків "Мінерва" не розкрила, причому мовчать про це і в самому банку. Відомо лише, що офіційні джерела говорять про працевлаштування астролога до відділу технічного обслуговування.

Астролог Мінерва з Румунії
Астролог Мінерва з Румунії

"На жаль, я більше не маю права ворожити на кулі, але це нічого не означає, адже я все ще мала ідею зробити підкаст", — каже жінка про свої плани.

До речі, вона займається упорядкуванням астропрогнозів з 14 років. Однак це не єдиний її промисел. За своє життя вона встигла здобути три вищі освіти — у сфері права, психології, а також акторської майстерності.

Варто зазначити, що така новина насмішила багатьох користувачів мережі, зокрема з України.

Нагадаємо, що Румунія серйозно підтримує Україну у боротьбі за незалежність під час масштабної війни з росією. Президент країни Клаус Йоханніс навіть став одним із світових лідерів, які відвідали Київ цього літа попри небезпеку.

Крім цього, румунський уряд продовжує давати ЗСУ зброю, в тому числі і летальну.