Гроші сипалися на голову: у Чехії з вертольота розвіяли мільйон доларів

Читать на русском
Автор
1294
Люди складали гроші у мішки
Люди складали гроші у мішки. Фото Відкриті джерела

Мільйонер пообіцяв, що не залишить гроші собі

У Чехії з вертольота викинули 1 млн доларів. Перфоманс влаштував мільйонер Kazma через те, що учасники його квесту не змогли виконати фінальне завдання.

Про це повідомляє видання Brainee. На кадрах, які публікують у мережі, видно, як люди кинулися збирати американські купюри.

Так, телеведучий та інфлюєнсер Каміл Бартошек із псевдонімом Kazma організував квест, фінальним завданням якого мав стати розшифрований код у його авторському фільмі "Onemanshow: The Movie". Переможцю дістався б 1 млн доларів. Але ніхто з учасників квесту не впорався із завданням, тому телеведучий не вигадав нічого кращого, як скинути гроші з вертольота. Причому він наперед попереджав, що мільйон доларів не залишить собі у разі програшу конкурсантів.

Каміл Бартошек

Гроші були розвіяні над містом Лиса над Лабем. У призначений день на поле прийшли сотні людей, щоби спостерігати за цією картиною. Як тільки купюри опинилися в повітрі, люди одразу кинулися їх підбирати з землі та ловити з неба. Складали долари в заздалегідь підготовлені мішки та пакети. Всі купюри в результаті було зібрано менш ніж за годину.

Раніше "Телеграф" розповідав про те, що у росії звели пам’ятник убитому колаборанту кирилу стремоусову. У мережі сміються з того, що окупанти самі його вбили, а тепер самі ж і ставлять пам’ятник.