Далі Нобелівська? Мережа регоче над новою нагородою для сина кадирова

Читать на русском
Автор
5663
рамзан кадиров та його син адам
рамзан кадиров та його син адам. Фото Відкриті джерела

У мережі висміяли нагороди та звання 15-річного підлітка

Неповнолітній син голови Чечні рамзана кадирова адам отримав третю нагороду за місяць. Підліток, який нещодавно побив чоловіка в СІЗО, нібито зробив великий внесок у "зміцнення міжнаціональних відносин".

Про це повідомляє ВВС. Нагадаємо, що синові кадирова лише 15 років.

Так, глава Карачаєво-Черкесії Рашид Термезов нагородив адама кадирова орденом "За заслуги перед Карачаєво-Черкеською Республікою". Нагороду він пояснив нібито особистим внеском кадирова-молодшого у розвиток "міжнаціональної та міжрегіональної єдності, зміцнення традиційних ісламських цінностей". Проте уточнювати, у чому саме проявився цей внесок, Термезов не став, але уточнив, що підліток "справжній патріот регіону та вітчизни".

Перед цим адам кадиров отримав орден "Дуслик" ("Дружба") від Татарстану. Це друга за значущістю нагорода у країні й присвоюється за "значний внесок у зміцнення міжнаціонального та міжконфесійного миру та злагоди". Про нагородження підлітка повідомив його дядько і за сумісництвом депутат Держдуми рф Адам Делімханов.

"Мені дуже приємно, що в будь-якій справі пекло викладається на 100% і досягає видимих результатів, завжди прагнучи бути найкращим з найкращих. Не дивно, що особисті та ділові якості дозволили йому заслужити чергову почесну нагороду", — написав у Telegram-каналі Делімханов.

Примітно, що ні голова Татарстану Рустам Мініханов, ні інші чиновники нічого не заявляли про нагородження сина кадирова і ніяк не прокоментували цю подію. Крім того, указ про нагородження також не був опублікований на офіційних сайтах. ЗМІ посилалися виключно на заяви неназваних чеченських джерел.

Перед цим, 6 жовтня, 15-річний адам кадиров отримав звання Героя Чечні. Про це також заявив його дядько та соратник рамзана кадирова Адам Делімханов. Сина чеченського президента він назвав "яскравим прикладом виключно грамотної, всебічно освіченої та цілеспрямованої молодої людини".

У мережі висміяли ці нагородження та запропонували дати синові кадирова героя росії чи одразу нобелівську премію. Хтось прифотошопил голову адама до тіла російського офіцера з безліччю нагород, інші відзначають, що роздача орденів і звань до добра не доведе.

Раніше "Телеграф" розповідав про те, що у мережі показали відео з рамзаном кадировим, на якому той дуже погано виглядає. Голові Чечні ледве вдається говорити.