"Під трибунал": в РФ напали на главу ЗСУ після його слів про покатушки на танку по центру Москви (відео)

Читать на русском
Автор
782
Скабєєва обізвала Залужного клоуном, перекрутивши всі сказані ним слова
Скабєєва обізвала Залужного клоуном, перекрутивши всі сказані ним слова. Фото 24tv.ua

Залужний з гумором відповів на питання української журналістки про бажання проїхатися на танку по Москві, що дуже зачепило російських пропагандистів

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний в ефірі передачі "Рандеву" відповів на жартівливе питання і заявив, що хотів би проїхатися по Москві на танку і з прапором України. Слова, сказані з посмішкою, підхопили російські пропагандисти: телеведуча Ольга Скабєєва в черговий раз виступила з нападками проти України на російському ТБ, обізвавши українських міністрів "клоунами".

"Мені б хотілося проїхати на танку по Червоній площі з українським прапором. І по Арбату теж. Але акуратно, тому що це пам’ятник. А площа — це символ", — сказав під час інтерв’ю Залужний, закликаючи українців вірити армії, "готовій віддати душу і серце".

Однак ці слова в ефірі пропагандистського ток-шоу "60 хвилин" були дуже спотворені. Скабєєва зробила акцент на тому, що це не жарт, а нібито "офіційна заява головкому "братньої" України".

"Виникає відчуття, що при Зеленському на міністерські посади тепер приходять всі підряд і потрапляють, в основному, клоуни. Але звертаю увагу: командувача ніхто не поправив, у відставку і під суд його ніхто не відправив, догана зроблена не була", — обурювалася російська пропагандистка, впевнено заявляючи, що на танку по Москві нібито хоче проїхатися і президент України Володимир Зеленський.

Відзначимо, що в цій програмі на нашу країну нападають систематично. Так, після перемоги нардепа від "Слуги народу", борця греко-римського стилю Жана Беленюка на Олімпійських іграх в Токіо, коли він станцював традиційний гопак з синьо-жовтим прапором, Скабєєва заявила, що Україна — не його історична батьківщина, та ще й звинуватила Беленюка у виконанні російського танцю.

Також ми писали, що російська пропагандистка Ольга Скабєєва висловилася про "батальйони геїв", нібито відправлених на Донбас президентами України і США Володимиром Зеленським та Джо Байденом.