Бойовик "Л/ДНР" зі стріляниною викрав чужих дітей і протягнув на капоті їх батька: момент потрапив на відео

Читать на русском
Автор
1647
Блогер пише, що Росія повинна бути готовою до таких НП, "озброюючи непотріб"
Блогер пише, що Росія повинна бути готовою до таких НП, "озброюючи непотріб". Фото Відкриті джерела

Російський найманець з Донбасу викрав синів співмешканки і ледь не вбив їх рідного тата

У Підмосков’ї, в селищі Путятіно, розігрався справжній бойовик за участю "ветерана ополчення Донбасу" — найманця так званих "Л/ДНР", який викрав двох дітей своєї співмешканки і ледь не вбив їх рідного батька.

Про НП повідомив блогер Денис Казанський.

"Коли озброювати непотріб і вселяти йому думку, що можна безкарно вбивати людей — будь готовий, що цей бумеранг повернеться", — заявив журналіст, говорячи про викрадення хлопчиків 6 і 7 років.

Відомо, що навесні мати цих дітей позбавили батьківських прав за пияцтво і побиття синів. З тих пір вони жили з батьком і тіткою, а горе-мати і її співмешканець-бойовик періодично приїжджали і влаштовували скандали з бійками. Цього разу "ветеран ополчення" зі стріляниною посадив дітей в авто і натиснув на газ. Той факт, що на капот стрибнув рідний батько хлопчиків, бойовика нітрохи не збентежив: він протягнув його ще 10 км, після чого скинув з авто і проломив голову рукояткою пістолета.

Відомо, що пара жила на допомогу для дітей, і тепер, по всій видимості, відповість перед законом за викрадення, так як батько хлопчиків звернувся в поліцію.

Нагадаємо, раніше в ЗМІ з’явилася інформація про те, що батько пермського стрілка, який убив 6 людей в університеті, був найманцем так званих "Л/ДНР" і воював проти України.