У Путіна в Іспанії знайшли особняк: подробиці

Читати російською
Автор

Путін мав переїхати у Іспанію ще до свого президентства.

У президента Російської Федерації Володимира Путіна є будинок у іспанському місті Торревʼєха, яку часто називають "російською столицею" Іспанії.

Про це повідомив російський актор Олексій Панін у інтервʼю українському журналісту Дмитру Гордону.

Як повідомив актор, він нещодавно придбав собі квартиру у Торревʼєсі і перебрався туди разом з донькою. Майже одразу після покупки нерухомості Паніну розповіли місцеві, що у цьому ж місті є особняк Путіна.

"Коли Путін ще не був президентом і не був, по-моєму, ще премʼєр-міністром, а був ще ось кимось там у Ленінграді, коли він там очолював щось, він зі своїми друзями приїжджав у Торревʼєху. Я навіть знаю чоловіка, з ким він працював. Я з ним теж познайомився. Він будував тут котеджні селища і торгував ось цією фігнею. Тобто тут у Торревʼєсі навіть є будинок Путіна", – сказав Панін.

Інших подробиць щодо особняка Путіна актор не повідомив.

Як зазначив Панін, у Торревʼєсі багато російськомовних громадян, але спілкуватися з більшістю з них неможливо через плітки, скандали, інтриги та інші речі.

  • Торревʼєха — іспанське місто, розташоване у провінції Аліканте на березі Середземного моря. Особливість міста у тому, що тут мешкає понад 7 тисяч росіян та українців, у звʼязку з чим є багато магазинів, шкіл, закладів харчування, де спілкуються українською та російською мовами. Часто Торревʼєху називають "російською столицею" Іспанії, адже громадян РФ сюди приїжджає дуже багато.
Торревʼєха розташована на узбережжі Коста Бланка
У Путіна є вілла у іспанському місті Торрев'єха

Раніше "Телеграф" повідомляв, що Володимир Путін планував виїхати за межі Росії в Іспанію та проживати там. Це було ще до того, як він став спочатку премʼєр-міністром РФ, а потім зайняв крісло президента, розповів колишній друг Путіна Сергій Пугачов.