Невзорова в росії оголосили в розшук: він відповів путінцям знущальною порадою

Читать на русском
Автор
9085
Олександр Невзоров знову проїхався по путіну
Олександр Невзоров знову проїхався по путіну. Фото radiokp.ru

За словами журналіста, спершу російській верхівці треба знайти мізки

Російського журналіста Олександра Невзорова, якого нещодавно Кремль включив до реєстру "іноагентів", тепер ще й оголосили у розшук за статтею. перед цим його звинувачували у поширенні нібито фейків про дії російської армії у Маріуполі. Журналіст в'їдливо відповів російській владі.

Відповідь Невзоров опублікував у власному Telegram-каналі у середу, 4 травня.

Оперативно та чесно про все – наш Telegram

За словами журналіста, російській владі дуже бракує мізків, а кривавий диктатор володимир путін взагалі зійшов з розуму.

"Взагалі-то оголошення в розшук фашистським путінським режимом — це вищий орден, про який можна мріяти. Насправді ж, цим хлопцям слід шукати не мене, а слід пошукати для себе мізки. Для себе і заодно для того божевільного садиста, якого вони називають своїм президентом", — заявив Олександр Невзоров.

Нагадаємо, що за критику російської влади журналіст Олександр Невзоров опинився під прицілом Кремля. Його звинуватили його у поширенні "фейків" щодо звірств армії росії в Україні. За таке в країні-агресорі загрожує до 15 років ув’язнення. Проте навіть такі погрози не змусили журналіста замовкнути.

Більш того, Невзоров нещадно розкритикував одіозного депутата Держдуми Анатолія Вассермана, який раніше закликав "відібрати" в України незалежність. Журналіст заявив, що скоро російські депутати зможуть побачити синьо-жовті прапори над Кремлем.