Путін - бабуїн? Кого з тварин нагадує російський президент (фотожаби)

Читать на русском
Автор
4668
У російського диктатора багато схожого з тваринами і не тільки
У російського диктатора багато схожого з тваринами і не тільки. Фото Колаж "Телеграфу"

Користувачі мережі також знайшли схожість путіна з героями кіно та мультиків

На фоні агресивної політики російської федерації та кривавого диктатора володимира путіна в мережі періодично створюють безліч карикатур і "фотожаб". Кремлівського диктатора часто "впізнають" у представниках тваринного світу, а декому він нагадує не надто симпатичних героїв кіно чи навіть мультфільмів.

"Телеграф" зібрав найвідоміші приклади, у яких путіна порівняли з псом, котом породи Сфінкс, мавпою, домовиком Доббі з "Гаррі Поттера", а також з містером Бернсом із "Сімпсонів".

Перевірені новини про війну і не тільки — у нашому Telegram

Деяким користувачам мережі путін нагадав мавпу, а точніше зморщене дитинча бабуїна. При цьому мавпочка має набагато привабливіший вигляд, аніж російський диктатор.

Путін нагадує дитинча бабуїна

Дехто знайшов схожі риси між російським президентом та лисим котом породи Сфінкс. Одна з особливостей породи — вони дуже люблять компанію людей, але от ця риса між котами і кривавим диктатором не сходиться, адже він воліє уникати людей.

Путін нагадує лисого кота
Путін нагадує лисого кота

Крім того, у мережі кілька років гуляє фотожаба, де путіна порівнюють з дворовою собакою. До речі, пес на фото абсолютно справжній і сфотографували його свого часу у Києві на Хрещатику.

Путін схожий на пса

Вражає також схожість російського президента на героя фільмів про Гаррі Поттера — ельфа Доббі. Одна відмінність — Доббі був добрим персонажем і допомагав Поттеру боротися зі злом.

Путін схожий на Доббі

Зовнішність путіна також нагадала містера Бернса з мультсеріалу "Сімпсони". Чарлз Монтгомері Бернс — це 104-річний власник Спрингфілдської атомної електростанції, відомий скнара і маразматик. Дуже любив звільняти працівників і вигукувати три фрази: "Спустити собак!", "Вас звільнено!" і "Чудесно!".

Путін схожий на містера Бернса з Сімпсонів

Раніше "Телеграф" повідомляв, що путін став героєм принизливої карикатури через прохання про допомогу до Китаю.