Друга дивна смерть за тиждень: в росії знайшли тіло ексглави "Росозброєння"

Читать на русском
Автор
3485
Олексій Огарьов
Олексій Огарьов. Фото tass.ru

Російського чиновника знайшли мертвим у його власному будинку

Колишнього очільника російської держкомпанії "Росозброєння" Олексія Огарьова знайшли мертвим у його підмосковному котеджі. На момент смерті ексчиновнику було 64 роки.

Інформацію про це підтвердила представниця Головного слідчого управління Слідчого комітету у Московській області Ольга Врадій.

Надійне джерело новин про війну — підпишись на наш Telegram

Як повідомили у Слідкомі, тіло чоловіка знайшли в одному з приватних котеджів в Одинцівському міському окрузі. При цьому офіційно прізвище померлого чиновника не оприлюднювалося. За даними правоохоронців, смерть "не носить кримінального характеру", однак точну причину зможуть повідомити після судово-медичної експертизи. Крім того, копи розпочали дослідчу перевірку.

При цьому ЗМІ з'ясували, що мова йде саме про Олексія Огарьова, який вперше очолив "Росозброєння" у серпні 1999-го року, коли Володимир Путін вперше став прем'єр-міністром РФ.

Огарьов завершив свою кар'єру у "Росозброєнні" у листопаді 2000 року, після чого перейшов на посаду заступника керівника адміністрації президента РФ, а також був заступником секретаря російського Радбезу.

Варто зазначити, що двома днями раніше у Москві знайшли мертвим генерал-майора служби зовнішньої розвідки РФ у відставці Лева Соцкова. Колишній розвідник віком 90 років застрелився, залишивши по собі передсмертну записку.

Також повідомлялося про самогубство командира одного з російських полків, які воюють в Україні. Військовослужбовець застрелився після того, як дізнався про розкрадені "законсервовані" танки, які вони хотіли використати проти Сил оборони України.

Раніше "Телеграф" писав, що один з російських командирів випадково застрелився в окопі, заснувши зі зброєю в руках.