Забагато провалів в Україні? Росіяни змінили чергового ключового генерала

Читать на русском
Автор
4402
Російська влада змінила Власенка на Малікова
Російська влада змінила Власенка на Малікова. Фото Колаж "Телеграфу"

Останнім часом у командуванні росвійськ відбувається все більше перестановок

Російська армія на фоні тотальних втрат серед особового складу та невдач у війні проти України знову проводить "кадрові ротації". При чому на найвищому рівні — серед генерал-лейтенантів.

Про це у вівторок, 21 червня, повідомило Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Надійне джерело новин про війну — підпишись на наш Telegram

За даними розвідників, росгвардія провела кадрові перестановки й усунула першого заступника командира Північнокавказького округу, а йому на зміну поставили співробітника російської ФСБ. Так, замість генерал-лейтенанта Сергія Власенка поставили генерал-лейтенанта Анатолія Малікова, який до цього був начальником головного управління державного контролю та ліцензійно-дозвільних робіт ФСБ.

Нагадаємо, що кількома днями раніше російська влада звільнила ще одного генерала серед керівників повітряно-десантних військ. Його звинуватили у бездарному командуванні під час так званої "спецоперації" в Україні.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що росія змінює керівників не лише у бойових підрозділах своєї армії, а й на окупованих територіях України. Зокрема, на тимчасово окупованому Донбасі новим "головним управлінцем" поставили Віталія Хоценка.