Доріг не було, і не буде: Лоза ніяк не заспокоїться з приводу поїздок із росії до Криму

Читать на русском
Автор
8016
Юрій Лоза робить багато курйозних заяв Новина оновлена 20 липня 2022, 11:08
Юрій Лоза робить багато курйозних заяв. Фото meduza.io

Співака дратують ремонти, брудні туалети та нестача людей у "єдальнях"

Російський співак і композитор Юрій Лоза після свого критикуючого посту про наземну дорогу до Криму в соцмережі "Фейсбук" був змушений виправдовуватися перед підписниками і вибухнув новим текстом. У ньому він прояснив деякі деталі і зробив низку різких випадів у бік влади.

За словами Лози, подорож із москви до Криму у його родича почалася ввечері неділі та лиха перші 800 км не віщували. Потім дорога привела його до ростовської області.

"Ремонти там не закінчуються ніколи — це просто годівниця", — заявляє Лоза, відзначаючи, що ремонт йде на мосту в Каменську-Шахтинському і водії змушені стоять у багатокілометровій пробці. Не краща й ситуація на кубані, потік через яку йде до Криму. Навігатор вирішив показати його родичу всю красу росії і повів ґрунтовками через Анапу.

"Нормальної дороги до Краснодара за три роки так і не з’явилося", — пише Лоза, відзначаючи, що техніка простоює на узбіччі, а на 250 км відрізок дороги можна витратити день.

Проіронізував співак і над тим, що літо та поїздки росіян на південь стали несподіванкою для "відповідальних людей".

Продовження історії Лози про Крим
Продовження історії Лози про Крим

У коментарях Лозі порадили влітку відпочивати не на півдні країни, а в Карелії, спробували розповісти, як погано на трасах у Європі, і несподівано заявили, що ситуації з дорогами до Криму — російська національна ганьба. Не обійшлося і без жартів про проблеми через "плоску землю". Нагадаємо, Лоза, виступаючи на ТБ кілька років тому, наводив аргументи, чому Земля — плоска.

Лоза про Крим коментарі
Коментатори під постом Лози

Туристична сфера Криму, яка і без того просіла після окупації від таких дорожніх колізій, страждає ще сильніше — у липні, в розпал сезону на пляжах людей значно менше, ніж зазвичай. Нагадаємо, авіасполучення росії з окупованим їй півостровом призупинено через вторгнення в Україну російських військ.

Раніше "Телеграф" повідомляв про плани українського командування зі звільнення окупованого півдня України, включаючи Крим, захоплений ще 2014 року. Росіянам, які переїхали туди за вісім років, нададуть вибір, що робити.