Вбивство Дугіної: путінська ФСБ показала ще одного "українця-терориста" (відео)

Читать на русском
Автор
5387
Пропагандистка дугіна
Пропагандистка дугіна

За версією відомсства рф росіянка була підірвана саморобною бомбою

Російська ФСБ "знайшла" ще одного "члена української диверсійної групи", який нібито причетний до смерті відомої у рф пропагандистки дар`ї дугіної. Крім громадянки України Наталії Вовк, у вбивстві доньки ідеолога рашизму олександра дугіна підозрюють українця Богдана Циганенка.

Відповідну інформацію у понеділок 29 серпня, у своєму телеграм-каналі оприлюднило проросійське видання "ріа новини", додавши до допису нібито відеопідтвердження від спецслужб.

Згідно з даними пропагандистів, громадянин України Богдан Циганенко, 1978 року народження, який є "членом української диверсійної групи", прибув до росії через Естонію 30 липня. ФСБ заявляє, що вказана особа забезпечила Наталію Вовк, котра нібито служить у полку "Азов", підробленими автомобільними номерами та документами на ім'я реально існуючої громадянки Казахстану Юлії Зайко.

Крім того, російське відомство відзначає, що українець Циганенко спільно з "терористкою" Вовк збирав саморобну бомбу, після чого боєць "Азова" начебто стежила за машиною дугіної до парковки для гостей фестивалю "Традиція", а коли "жертва" вийшла з авто, привела бомбу в дію.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що попри систематичні спроби росіян звинуватити у вбивстві прокремлівської пропагандистки дугіної Україну, у Зеленського ці "закиди" різко спростовують.