Три причини: Денисенко поясив, чому путін боїться звільнити шойгу

Читать на русском
Автор
3624
кривавий диктатор путін та його поплічник сергій шойгу
кривавий диктатор путін та його поплічник сергій шойгу

путін побоюється звільняти шойгу з посади і тому є три причини

Кривавий російський лідер володимир путін ймовірно остаточно втратив довіру до свого поплічника, очільника оборонного відомства рф сергія шойгу, який не полишає спроб виправдати уповільнення темпів просування в Україні. Проте прибрати з посади міністра він наразі не може, адже не готовий до кардинальних змін, тому що побоюється ставити нових людей на керівні посади у росії.

Про це у середу, 31 серпня, на своїй сторінці в соцмережі написав радник міністра внутрішніх справ України Володимир Денисенко, підкресливши три причини небажання диктатора путіна звільнити сергія шойгу.

"Вчора всі сміялися з відео, де керівник росгвардіі Віктор Золотов щось звітував путіну. Але ця зустріч була зовсім не прохідною. Якщо коротко, в рф почалася гонка за крісло неубитого Шойгу. І головним претендентом зараз стає саме віктор золотов, який свого часу був керівником особистої охорони путіна, а останні 7 років, вірою і правдою служить путіну в росгвардіі. Що цікаво, зараз він працює в тандемі з Кадировим, який хоче стати керівником росгвардіі, в разі переведення в міноборони", — написав він.

На думку Денисенка, наразі російський президент не готовий до кардинальних змін, тому ситуація перебуває у підвішеному стані. путін ще кілька місяців тому прийняв рішення відсторонити від роботи керівника генштабу валерія герасимова а також самого сергія шойгу, проте ставити на їх місця нових людей він боїться з трьох причин.

Перша, підкреслює нардеп, це визнання того, що всі плани диктатора пішли не по наміченому раніше плану. Друга — отримання у своєму оточенні так званих стерв‘ятників, які почнуть перебудовувати всю силову вертикаль під себе і можуть порушити баланс армія-фсб. Третьою причиною Денисенко назвав психологічну складову, мовляв, путіну вкрай складно прощатися з людьми, до яких він звик.

"Для нас, така, теоретично можлива, зміна особливо нічого не означатиме. Лінія буде та сама, підходи не зміняться. Тому, як в мирні часи казали: запасаємося попкорном", — підсумував політик.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що впродовж останніх місяців діяльність очільника російського міноборони сергія шойгу зводиться до смішних виправдань щодо невдач армії рф у так званій "військовій спецоперації" в Україні. Поплічник російського президента здійснює візити на окуповані росією українські території нібито з перевірками та оголошенням нових завдань, проте його потуги до більших успіхів рф у війні не приводять.

Також нагадаємо, як у мережі висміяли "причини" нападу рф на Україну від шойгу.