Ближче до болот: росіянку, що ображала українок, видворили з ЄС (відео)

Читать на русском
Автор
1548
Пропагандистку Юлію Прохорову депортували
Пропагандистку Юлію Прохорову депортували

Рішення про депортацію ухвалив суд Німеччини

Жінку, схожу на російську пропагандистку та блогерку Юлію Прохорову, про загадкове зникнення якої повідомлялося раніше, депортували до росії з Берліна в неділю, 20 листопада. Про це повідомив кореспондент The Insider із аеропорту німецької столиці. За його словами, жінку у супроводі правоохоронців посадили на рейс Берлін-Стамбул.

Про те, що Прохорову депортували з Німеччини без можливості відвідувати ЄС за рішенням суду, повідомляється також на одному з телеграм-каналів. Пропонується також відео з аеропорту.

Раніше Телеграф повідомляв, що Прохорова ображала українських біженців в Австрії. Вона чіплялася на вулиці до двох дівчат, вигукуючи "Слава росія" та питаючи "Чий Херсон?". Дівчата однозначно відповіли, що Херсон — це Україна. На це блогерка з глузуванням відповідала: "Ага-ха-ха, Україно! Вже референдум проводять!"

Прохорова публікувала у соцмережах ролики з різними провокаціями українців. Вона голосно включала російську музику та танцювала "Калинку" на 9 травня у Мюнхені під час проукраїнського мітингу.

Юлія Прохорова - фото
Юлія Прохорова на мітинзі в Берліні

Крім цього блогерка закликала росіян, які живуть у країнах Євросоюзу, витрачати енергію марно, щоб росія отримувала більше грошей.

Останньою краплею для правоохоронців Німеччини, ймовірно, став ролик, на якому видно, як Прохорова витирається офіційними поліцейськими листами замість туалетного паперу.

У жовтні в орендованій квартирі Прохоровій у Ландсхуті, Нижня Баварія німецькі поліцейські провели обшук. В результаті з’ясувалося, що фанатка путінського режиму мешкає в Німеччині нелегально, пише Bild. Під час обшуку вдалося вилучити три смартфони та ноутбук. Після цього, за даними ЗМІ, пропагандистка була взята під варту.

Згідно з матеріалами The Insider, Юлія Прохорова народилася 1992 року у селищі Безенчук Самарської області. Через деякий час дівчина переїхала до Москви. Офіційно вона працювала касиром у магазині "П’ятірочка" і паралельно значилася в мікрофінансовій організації "Швидкогроші".

Її знімки також знайшли на сайті інтим-послуг із позначкою "верифіковані".

Крім цього, Прохорова брала участь у випуску програми "Давай одружимося!" під назвою "Наречена з помсти. Частина 2".

Раніше ми писали, що зникла колаборантка Кубарьова знайшлася, її затримали за економічні злочини.