За 50 км від кордону з Україною: в Бєлгородській області рф виникла пожежа після "прильотів" (відео)

Читать на русском
Автор
3751
Кадр із відео з пожежею в Яковлєвому Новина оновлена 11 грудня 2022, 03:59
Кадр із відео з пожежею в Яковлєвому

Губернатор Білгородщини звинувачує Україну

Вранці 8 грудня жителі Бєлгорода та частини Бєлгородської області росії повідомляли про гучні звуки. Зокрема, стало відомо про гучну "бавовну" в Яковлєвому. Зазначимо, що цей населений пункт знаходиться на півночі російського регіону далеко від українського кордону.

Вибух у Яковлєвому пролунав після 8 ранку. Після нього почалася пожежа, є руйнування внаслідок ударної хвилі. Місцеві жителі продовжують чути "бавовну", передбачається, що працює ППО.

Губернатор Білгородської області уточнив, що вибух прозвучав у селищі Яковлєвської міської округи внаслідок нібито обстрілу ЗСУ. Постраждалих попередньо нема. Серед пошкоджень постраждала лінія електропередач. Пожежу він не коментує.

Яковлєво — селище міського типу з населенням трохи більш як 2,5 тисячі осіб, яке входить до Яковлєвського міського округу, але не є його адміністративним центром. Знаходиться на відстані трохи більш як 50 км від найближчої точки на кордоні України.

Яковлєво на карті
Яковлєво на карті

Раніше "Телеграф" розповідав про вибухи в росії, які призвели до пошкоджень стратегічних бомбардувальників на аеродромах. Їхньою причиною нібито стали українські безпілотники, які залетіли в тил на сотні кілометрів.