Плани путіна: пєсков вперше відкрито висловився щодо Херсона та Запоріжжя

Читать на русском
Автор
21981
дмитро пєсков
дмитро пєсков. Фото rbc.ru

Росія знову може спробувати захопити українські міста

У кремлі зробили нову заяву щодо великих міст на півдні України. У планах росії нібито нема "приєднання" нових територій, хоча саме цим терміном російська пропаганда називає окупацію та спроби анексії частин нашої країни.

росія зараз має намір повторно захопити частини деокупованих ЗСУ регіонів. Про це заявив прес-секретар президента рф птіна дмитро пєсков, повідомляє агентство РИА "Новости".

"Попереду багато роботи щодо "звільнення" (тобто захоплення. — Ред.) територій. Ви знаєте в низці нових регіонів Росії є "окуповані" (звільнені ЗСУ. — Ред.) території, які слід "звільнити" (повторно захопити.- Ред .) Я маю на увазі частину т.зв. "Донецької республіки" (тобто ОРДЛО. — Ред.), в тому числі і те, що (нібито. — Ред.) увійшло до складу Росії і потім було назад окуповано (звільнено. — Ред.) українськими військами", — сказав пєсков.

Таким чином, кремль офіційно оголошує, що хоче знову захопити Херсон і, вочевидь, Запоріжжя.

Нагадаємо, що 30 вересня путін підписав договори про "приєднання до Росії" захоплених українських територій Луганської, Донецької, Херсонської та Запорізької областей. Глава кремля анексував українські території, підписавши договори з гауляйтерами захоплених росією частин нашої країни.