У москві гігантська "бурулька-диверсантка" ледь не вбила генерала: ефектний момент потрапив на відео

Читать на русском
Автор
1346
Брила льоду вгатила російському генералу прямо по голові
Брила льоду вгатила російському генералу прямо по голові. Фото Колаж "Телеграфу"

Посадовця прооперували, адже травми виявилися досить тяжкими

У москві величезна бурулька ледь не вбила високопоставленого чиновника міністерства з надзвичайних ситуацій. Генерал-лейтенант Анатолій Єлізаров очолює департамент оперативного управління мнс рф. Ефектний момент інциденту вдалося зафіксувати камерам відеоспостереження.

Як повідомляють російські Telegram-канали, гігантська брила льоду впала на чиновника з даху однієї з будівель, коли той повертався з обіду. Генерала госпіталізували. Медики діагностували у нього важкі травми і провели оперативне втручання. E посадовця закрита черепно-мозкова травма і компресійний перелом хребта.

"Глиба льоду завдовжки кілька метрів обрушилася на голову генералу мнс. Інцидент стався біля нежитлової будівлі на Ініціативній вулиці на заході москви, генерал-лейтенанта госпіталізовано, він при тямі, прокуратура почала перевірку", — йдеться в тексті публікації.

Вже пізніше стало відомо, що потерпілим виявився генерал-лейтенант Анатолій Єлізаров.

Раніше "Телеграф" повідомляв, про низку незвичних смертей високопоставлених осіб у росії. Так, один із найбагатших російських депутатів Павло Антов загадково загинув, коли відзначав своє 65-річчя. Його знайшли в калюжі крові.

Також ми писали про несподівану смерть 66-річного Олександра Бузакова — гендиректора компанії "Адміралтейські верфі" (Санкт-Петербург), що виробляє підводні човни-носії смертоносних "Калібрів", якими рф обстрілює мирні міста.