Звинувачують "український безпілотник": у росії НП на енергооб’єкті (карта та фото)

Читать на русском
Автор
6125
Мешканці району без електрики кілька годин
Мешканці району без електрики кілька годин

"Бавовни" на енергооб’єктах несподівано перейшли на територію росії

У Брянській області черговий вибух. Цього разу на об’єкті енергопостачання у Климівському районі. Місцевий губернатор уже встиг звинуватити у всьому Україну.

Згідно з повідомленням голови регіону олександра богомаза, вранці 2 січня український безпілотник нібито атакував об’єкт. Попередньо ніхто не постраждав, крім самого об’єкта енергопостачання. "У селищі відсутня електрика", — написав богомаз і назвав удар "раптовим".

Пізніше стало відомо про масштабну пожежу на РЕМ у Климівському районі. У мережі з’явилися перші фото полум’я. У коментарях місцеві жителі пишуть, що немає не лише електрики, а й водопостачання.

Горить РЕМ у Климівському районі
Горить РЕМ у Климівському районі

Климівський район межує з Україною з півночі та знаходиться поблизу кордону з Білоруссю. З Брянської області регулярно заявляють про нібито обстріл з боку ЗСУ.

Климівський район на карті
Климівський район на карті

Раніше "Телеграф" розповідав про вибухи у Воронежі. У районі аеродрому пролунало кілька гучних звуків, за відгуками місцевих — на схожих на петарди чи салюти. Все відбувалося на околицях військового аеродрому, але керівництво області вважає за краще не коментувати те, що відбувається.