Радіоактивний попіл скасовується: діти путінської верхівки вирушили відпочивати у "ворожі" країни

Читать на русском
Автор
2714
сергій наришкін і сергій шойгу
сергій наришкін і сергій шойгу

Санкції відпочинку не завада

Поки країни Заходу активно вводять санкції проти російських політиків та військового керівництва країни-агресора, їхні діти та інші родичі схоже не мають особливого дискомфорту з цього приводу, оскільки продовжують відпочивати у "ворожих" країнах.

Як з’ясували журналісти The Insider, для дітей російських топ-чиновників краще відпочивати не в рідних Сизрані та Барнаулі, а десь у країнах НАТО, а також на Балі, Мальдівах та Сейшелах.

Приміром, дочка глави Служби зовнішньої розвідки росії сергія наришкіна Вероніка літо 2022 року провела в Туреччині, яка є країною НАТО.

Хоча її профіль у соцмережах закрито для сторонніх, проте журналістам вдалося виявити акаунт Вікторії Косолапової, яка вирушила до Туреччини разом із Наришкіною. Вони не вперше подорожують світом і раніше бували в Італії, Греції та інших країнах.

Вероніка Наришкіна
Вероніка Наришкіна
Вероніка Наришкіна та Вікторія Косолапова
Вероніка Наришкіна та Вікторія Косолапова

Наприклад, подруги нещодавно їздили на Балі.

Вероніка Наришкіна

А новий рік зустрічали у Дубаї.

Вероніка Наришкіна

До речі, у Дубаї також відпочивала і дочка міністра оборони росії сергія шойгу Ксенія. Фотографіями спільного відпочинку поділився її чоловік блогер Олексій Столяров.

Ксенія Шойгу та Олексій Столяров
Ксенія Шойгу та Олексій Столяров

Сенатор володимир джабаров, який відомий своєю різкою антиамериканською позицією, чомусь заплющує очі на те, що його син Олександр вільно подорожує США.

Фото Олександра Джабарова
Фото Олександра Джабарова

Крім того, з початку війни він побував у Швеції та Норвегії, а також з’їздив до ОАЕ та Туреччини.

Олександр Джабаров
Олександр Джабаров

Дружина сина спікера Ради федерації Юлія Матвієнко вважає за краще відпочивати на сімейній віллі в Італії, а також подорожувати до Камбоджі та Туреччини, а новорічні канікули взагалі провела на Мальдівах.

Юлія Матвієнко
Юлія Матвієнко

Невістка віцеспікера держдуми Олександра Жукова восени відпочила на грецькому острові Міконос, а новорічні свята відзначала на Балі.

Олександра Жукова
Олександра Жукова

Як повідомлялося раніше, пресофіцер Південного регіонального управління державної прикордонної служби України Іванна Плантовська раніше потрапила у скандал, коли оприлюднила фото з розкішного відпочинку у Парижі.

Після цього в ДПСУ повідомили, що швидше за все її буде звільнено зі служби.