Натякає на ядерну зброю? путін зробив заяву з нагоди річниці Сталінградської битви

Читать на русском
Автор
3082
володимир путін
володимир путін. Фото Відкриті джерела

путін заявив, що росії загрожують німецькими танками Leopard

Президент росії володимир путін приїхав до Волгограду з нагоди річниці Сталінградської битви. У ході своєї промови під час урочистого концерту російський диктатор також зробив чергові заяви щодо війни в Україні та постачання зброї Києву від західних союзників.

Про це повідомляє російське агентство "РІА Новини".

Вітаючи городян з 80-річчям перемоги у Сталінградській битві, путін сказав таке: "Це була битва за існування змученої, але непокореної країни".

Далі, говорячи про передачу "Леопардів" українським військовим, глава росії заявив, що цим Захід нібито загрожує його країні.

"Неймовірно, але факт — нам знову загрожують німецькими танками Leopard, воюють руками бандерівців", — сказав диктатор.

Він додав, що росії нібито є чим на це відповісти.

"Ті, хто розраховує здобути на росією перемоги на полі бою, мабуть, не розуміє, що сучасна війна з нами буде для них зовсім іншою. Ми свої танки до їхніх кордонів не посилаємо. Нам є чим відповісти, і застосуванням бронетехніки справа не закінчиться". Усі повинні це розуміти", — заявив путін.

Очевидно, таким чином російський диктатор натякнув на застосування ядерної зброї.

Тим часом прессекретар путіна дмитро пєсков вже звично спробував "згладити" заяву свого керівника. У розмові з журналістами він "пояснив", що означала фраза президента росії про те, що "росії є чим відповісти".

"росія буде повніше задіяти наявний у неї потенціал", — сказав пєсков.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що в Сполучених Штатах оцінили погрози путіна про застосування ядерної зброї заявляючи, що країна-агресор попереджена про катастрофічні наслідки, які на неї чекають, якщо вона спробує використати ЯЗ.