Росіянин не може заснути, бо вночі з його унітаза вистрибує щур (відео)

Читать на русском
Автор
581
Щур в унітазі мешканця російської глибинки
Щур в унітазі мешканця російської глибинки. Фото Скриншот

Щури прикрашають життя мешканців звичайної російської багатоповерхівки

Росіяни продовжують потерпати від буднів життя в "наддержаві". У росії, там де родина століттями поклонялася старій книжечці. Тільки цього разу у місті Барнаулі щур почав тероризувати місцевого мешканця. Тварина знайшла шлях до його квартири через унітаз.

Як розповідають місцеві соцмережі, мешканець Барнаула виявив у своєму унітазі щура. Каже, що він прилила з мережі водовідведення до його "трону" о 3-й ночі. Росіянин почув булькання у ванній, побачив там щура і спробував його змити назад тазом води. Оскільки це не допомогло, то він був змушений поставити на кришку унітаза гантель, аби гризун не пробрався далі. До шостої ранку чоловік не спав.

За його словами, у багатоповерхівці страшна проблема зі щурами. Вони бігають по сходах і сміттєвих баках, а також припливають "в гості". Жителі будинку незадоволені керуючою компанією, яка має боротися з гризунами.

Нагадаємо, що на Волині прихильники УПЦ МП вивезли з парафіяльного будиночка ПЦУ всю сантехніку, в тому числі й унітаз. До речі, щоб унітаз був чистим, є один перевірений лайфхак від досвідчених домогосподарок.