Мало 7 мільйонів: вдова мертвого російського окупанта подала до суду на його матір

Читать на русском
Автор
2274
Кіріл вже не покатається на своїй машині
Кіріл вже не покатається на своїй машині. Фото Колаж "Телеграфу"

Мати та вдова Кіріла ділять машину через суд

У росії родичі загиблого окупанта не можуть поділити його майно. Пристрасті відбуваються у Чувашії. До слова, командира полку мобілізованих із сусіднього Татарстану генерал-майора Дмитра Ульянова нещодавно успішно ліквідували в Україні.

Мати загиблого військового із Чувашії судиться із його вдовою, повідомляє "Nexta". Обом виплатили по майже 7 млн рублів за ліквідованого в Україні Кіріла, однак вдові Юлії цього не вистачило й вона хоче відсудити у матері машину сина:

- "Син загинув 9 березня в Україні. Після 3 травня почалася нова війна. Ми отримали по 6,7 млн рублів, але їй цього не вистачило. Вона вирішила ще й машину сина відсудити. Звісно ж ця машина куплена у шлюбі, але ж мають бути якісь людські якості." — говорить мати окупанта.

Мати окупанта Кіріла
Мати окупанта Кіріла

Спершу Юля не збиралася забирати машину. Про це вона писала матері в СМСках. Однак в кінці червня жінка отримала повістку до суду. За словами відповідачки, родина Юлії навіть не хоче виділити гроші на пам’ятник.

Вдова у позовній заяві клопоче про виплату матері російського загарбника 1\4 частини вартості машини. А сам автомобіль — забрати собі. Йдеться про Chevrolet Cruze, яка коштувала 700 тисяч рублів. Кіріл купив цю машину 15 січня 22-го року, але поїздити на ній не встиг. Поїхав чинити військові злочини в Україні, звідки вирушив уже "на концерт Кобзона".

Зазначимо, що сьогодні помер від поранень капітан російських найманців Ігор Мангушев, який оскандалився відео з черепом, що за його словами належав захиснику Маріуполя. Його фото після отримання кулі в потилицю ви можете переглянути у матеріалі "Телеграфа".