Тривога в росії: по ТБ і радіо звучить повідомлення про ракетний удар (відео)

Читать на русском
Автор
1203
Тривогу передали кількома каналами
Тривогу передали кількома каналами. Фото Колаж "Телеграфу"

Тривога також лунала і на окупованому півострові Крим

У деяких регіонах росії тривають "тренування" з оповіщення населення. Цього разу повідомляється про злам телеканалів 2х2 і ТНТ4. На них йшло повідомлення про ракетну загрозу. Подібна інформація надійшла з Московської та Ленінградської областей.

У Білгородській області та окупованому росією Криму подібні попередження пролунали по радіо. Сигнал тривоги та оповіщення у телеефірі супроводжувалося відповідним зображенням. Росіян закликали перейти в укриття через ракетний удар.

Жителі Московської області скаржаться, що тривога пролунала під час переглядів мультфільму. Діти злякалися і засмутилися. На час мультиків припало й оповіщення в Муріно Ленінградській області – повідомлення тривало близько 10 хвилин. Потім показували просто темний екран.

Щодо сповіщення на Білгородщині та в окупованому Криму — воно прозвучало по радіо та були ідентичне телевізійному. У Криму, щоб упоратися з тривогою, відключили супутникове мовлення повністю. Варто зазначити, що 1 березня у Криму проведуть перевірку систем оповіщення. Проте гучномовці та сирени вмикати не планують.

Раніше "Телеграф" розповідав про пожежу та вибух у Туапсе на нафтобазі "Роснафти". За неофіційними даними, причиною вибуху стали два безпілотники, проте влада підтвердивши пожежу, не згадала її причину.