Все ж серйозні проблеми зі здоров’ям? кадиров з’явився на публіці з медичним приладом (фото)

Читать на русском
Автор
5764
Опухлий кадиров тепер ще й носить пристрій на пальці
Опухлий кадиров тепер ще й носить пристрій на пальці. Фото Колаж "Телеграфу"

Глава Чечні підлив олії у вогонь обговорення його можливої хвороби

Вже багато тижнів ходять чутки про можливі проблеми зі здоров’ям у глави Чечні рамзана кадирова, — спочатку у нього дуже змінилася зовнішність у гірший бік, а тепер на його руках ще й помітили медичний прилад.

кадиров з’явився з ним на зустрічі з ватажком бойовиків "днр" денисом пушиліним 3 березня, і пристрій добре видно на відео із зустрічі.

Спочатку може здатися, що це просто пластир, але якщо придивитися краще, то видно, що на його вказівному пальці дійсно якийсь пристрій.

рамзан кадиров носить пульсоксиметр — медичний пристрій на пальці зняли на відео
Здалеку здається, ніби палець Кадирова просто чимось обмотаний
рамзан кадиров носить пульсоксиметр — медичний пристрій на пальці зняли на відео
Але якщо придивитися...
рамзан кадиров носить пульсоксиметр — медичний пристрій на пальці зняли на відео
Зблизька видно, що пристрій просто розгорнули, ймовірно, у спробі сховати

Пристрій схожий на переносний пульсоксиметр, що підключається до смартфона, безперервно стежить за рівнем кисню в крові та сигналізує у разі зниження заданих параметрів.

Так виглядає переносний пульсоксиметр
Так виглядає переносний пульсоксиметр

Варто зауважити, що після початку пандемії COVID-19 багато хто думає, що пульсоксиметр потрібен для відстеження сатурації кисню крові тільки при коронавірусі, проте цей пристрій також використовується при хворобах легень і серця, при деяких порушеннях сну, туберкульозі, саркоїдозі.

Таким чином, можна зробити висновок: якщо кадиров дійсно змушений постійно носити пульсоксиметр, навіть на зустрічі, що знімаються на відео, зі здоров’ям у нього справді можуть бути серйозні проблеми.

Як повідомляв "Телеграф", раніше в Bild опублікували статтю, що у Кадирова можуть бути серйозні проблеми з нирками та залежність від таблеток.