Росіяни пишуть доноси на Софію Ротару і вимагають вжити заходів: чим їм не догодила співачка

Читать на русском
Автор
516
Софія Ротару
Софія Ротару

Росіяни вирішили "покарати" Ротару

Відома українська співачка Софія Ротару, яка про повномасштабний напад росії на територію України особливо не висловлюється, не рахуючи звичайних постів у соцмережі, потрапила в немилість росіянам. "Ветерани росії" написали донос на неї і зажадали вжити заходів.

Про це повідомляє видання "Медуза".

Так, російська громадська організація "Ветерани росії" звернулася до Слідчого комітету рф з вимогою продати нерухомість Софії Ротару і передати гроші на підтримку так званої "спецоперації". За даними видання, співачка має 120-метрову квартиру на Зоологічній вулиці.

"Ветерани росії" стверджують, що Ротару може допомагати ЗСУ, оскільки у лютому 2022 року вона висловилася проти війни", — йдеться у матеріалі.

У московській квартирі, стверджується, співачку не бачили давно, тому її "потрібно забрати та пустити на потреби незаможним та військовим", цитує видання заяву в СК рф.

Нагадаємо раніше ми писали, що Софія Ротару, яка зникла надовго з радарів, з’явилася в Києві. Артистка приїхала аби вшанувати пам’ять свого чоловіка Народного артиста України, керівника ансамблю "Червона рута" Анатолія Євдокименка, якого не стало 20 років тому. Ротару про війну в Україні особливо не висловлюється, тому українська телеведуча Наталія Мосійчук навіть зізналася, що її дратує мовчання артистки і те, що це публічно не засуджують її українські колеги. При цьому, мабуть, росіяни знайшли за що "покарати" співачку.