Аеропорт у Білгороді атакував безпілотник із вибухівкою: що пишуть росЗМІ

Читать на русском
Автор
2399
В аеропорту Бєлгорода пролунав вибух
В аеропорту Бєлгорода пролунав вибух. Фото Колаж "Телеграфу"

Аеропорт знаходиться за 35 км від кордону з Україною

У прикордонному російському місті Білгород знову неспокійно. Цього разу інцидент трапився на території міжнародного аеропорту ім. В. Г. Шухова, де безпілотний літальний апарат літакового типу з вибухівкою врізався в паркан огорожі.

Після того, як БПЛА влетів у огорожу, стався вибух. Під час падіння вибуховий пристрій здетонував. Про це сьогодні, 11 квітня, повідомляє Telegram-канал Shot.

"Безпілотник з вибухівкою врізався в паркан міжнародного аеропорту в Білгороді. Що намагався атакувати дрон, який вибухнув, з’ясовується, але всі його плани розбилися об паркан", — йдеться в повідомленні.

Аеропорт Білгорода
Аеропорт Білгорода

Жертв і постраждалих внаслідок пригоди в аеропорту нема. Зазначається, що пошкоджено огорожу і кабель сигналізації. На цей момент аеропорт не працює. Фахівці обстежують уламки безпілотника та місце вибуху.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав, що в середині березня Білгород здригнувся від серії потужних вибухів. Як пізніше з’ясувалося, росіяни запустили ракету по своїй же території. Вона, ймовірно, була запущена із системи протиповітряної оборони. Місцеві мешканці встигли зняти на відео запуски.