У росії впав вертоліт санавіації, є жертви: у мережі показали місце катастрофи (відео)

Читать на русском
Автор
3427
У рф розбився вертоліт
У рф розбився вертоліт. Фото Колаж "Телеграфу"

Уламки вертольота знайшли за п’ять кілометрів від майданчика "Аеросоюз Волгоград"

Вертоліт санавіації зазнав аварії під час повернення на базу у Волгоградській області рф. Відомо про загибель однієї людини.

Інцидент трапився пізно увечері у понеділок, 24 квітня. Тоді повітряне судно зникло з радарів. Потім пілот літака повідомив диспетчера про захід на посадку, але зник з ефіру. Про це повідомляє Telegram-канал SHOT.

Аварія літака в росії сьогодні
Аварія літака в росії сьогодні

Згодом за п’ять кілометрів від майданчика "Аеросоюз Волгоград" було виявлено уламки вертольота. Як з’ясувалося, він зазнав аварії. Пілот загинув на місці пригоди.

Волгоградська область росії карта
Місце падіння на карті

Як пише російське пропагандистське агентство ТАСС, цю інформацію йому підтвердили в екстрених службах, а у комітеті охорони здоров’я регіону повідомили, що пасажирів на борту судна не було. Вертоліт упав поза житловими масивами.

"Один з вертольотів, які обслуговують службу санітарної авіації, впав під час повернення на базу без пасажирів. Пілот загинув на місці", — сказала представник відомства.

На місці аварії працюють слідчі. У мережі тим часом почали з’являтись фотографії та відео із наслідками події.

Нагадаємо, "Телеграф" писав, що 23 лютого у Білгородській області розбився бойовий літак російських окупантів. Пілот зміг катапультуватись, але це йому не допомогло.