Куди ж без України: у росії заявили, що затримали причетного до замаху на Прилєпіна

Читать на русском
Автор
2428
Машина Прилєпіна після вибуху
Машина Прилєпіна після вибуху

Пропагандистські ЗМІ не визначилися, чи був Прилєпін підірваний на саморобному вибуховому пристрої чи протитанковій міні

У Росії заявили, що затримали виконавця замаху на відомого пропагандиста Захара Прилєпіна. Не дивно, що ним виявився нібито "уродженець України".

Як повідомляють російські ЗМІ, чоловік був раніше судимий у справі про розбій за змовою групи осіб.

Повідомляється, що тридцятирічного чоловіка затримали у селищі Піонерський Нижегородської області, а його спільників розшукують у Підмосков’ї.

Крім того, повідомляється, що в Підмосков’ї було знайдено квартиру, де було зібрано саморобний вибуховий пристрій, на якому підірвали машину Прилєпіна.

Разом з тим інші ЗМІ повідомили, що чоловік уже зізнався в тому, що нібито працював на українські спецслужби та раніше за гроші нібито зливав їм потрібну інформацію.

Також там зазначають, що саме він вів спостереження за Прилєпіним, а також закопав протитанкові міни на шляху прямування машини пропагандиста.

Підозрюваний у замаху на Прилєпіна
Підозрюваний у замаху на Прилєпіна

Як повідомлялося раніше, автомобіль Audi Q7 Прилєпіна вибухнув вранці 6 травня. У машині, крім нього, був водій, який загинув на місці. Щодо пропагандиста, то відомо, що він отримав травми ніг і перебуває у тяжкому стані. Відповідальність за вчинене взяла на себе організація "Атеш", яка діє на окупованих територіях України.