"Противники росії — недоумки": путін видав жарт про Захід, але майже ніхто не засміявся (відео)

Читать на русском
Автор
20938
володимир путін спробував пожартувати, але не вдалося
володимир путін спробував пожартувати, але не вдалося

"Жарт" диктатора вийшов з-під контролю, адже бурхливої реакції та сміху у відповідь не було

Скарбничка безглуздих і абсурдних висловлювань російського диктатора володимира путіна поповнилася ще одним — тепер він називає противників росії — недоумками, людьми з "неоколоніальним мисленням". Сказавши це, глава "наддержави" намагався пожартувати, проте оцінили його "гумор" далеко не всі.

Свою "дотепність" путін продемонстрував, виступаючи на засіданні Ради з міжнаціональних відносин сьогодні, 19 травня.

Після промови путіна та його "дотепного жарту", практично ніхто не засміявся. Пауза явно затяглася і розбавити це мовчання гучним сміхом вирішив лише колаборант євген балицький.

"Наші противники, люди з неоколоніальним мисленням — недоумки це насправді — не розуміють, що саме ця національна різноманітність робить нас сильнішими. Даремно вони розраховують на той ефект, заради якого намагаються. Ну і є недоумки! І на конкурсі недоумків зайняли б друге місце. Чому тільки друге? Тому що недоумки", — заявив путін.

У мережі, як і з багатьох безглуздих висловів диктатора, вже почали жартувати щодо того, що перше місце, мабуть, все ж таки залишилося за росією і самим її головою.

До речі, деякі відзначили блідий вигляд та стан диктатора. Свій безглуздий "жарт" російський президент запам’ятати, мабуть, не зміг повністю, а тому читає його з аркуша, запинаючись.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що президент України Володимир Зеленський під час свого виступу в Гаазі потролив російського диктатора путіна.