Начебто демони виходять: у російському Воронежі сильна пожежа (відео та фото)

Читать на русском
Автор
2369
Пожежа охопила 250 квадратних метрів
Пожежа охопила 250 квадратних метрів. Фото Telegram

Червоний колір диму пов'язаний із горючими матеріалами

Поки в Білгородській області росії проходить спецоперація добровольців з РДК І легіону "Свобода росії" у Воронезькій області спалахнула масштабна пожежа. За попередньою інформацією, горить склад із пластиковими виробами.

Про це повідомляють місцеві Telegram-канали. Кадри величезного червоного стовпа диму з місця події наштовхують на думку, що з російського міста виходять демони.

Пожежа розпочалася ввечері 22 травня на вулиці Цимлянській у російському Воронежі на площі спочатку 200, а потім 250 кв.м. — горіла вся площа складу. Місцеві жителі відзначили неприродний червоний колір диму на місці пожежі. Він нагадує кадри з містичних фільмів, коли у супроводі аналогічних клубів диму виходить усяка нечисть.

На місце пожежі прибули 29 пожежників та 8 одиниць техніки. Через те, що будівля, що горить, стоїть окремо від інших будівель, загрози поширення вогню немає. А дивний колір диму фахівці пояснили пальним завантаженням складу. Станом на 22:30 пожежу вдалося локалізувати, але не повністю ліквідувати. Інформації про постраждалих, як і про причини пожежі, наразі немає.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що в росії низка пожеж у військкоматах. Цього разу палії дісталися москви та Калузької області. Причини виникнення спалаху в будівлях військкоматів наразі залишаються невідомими.