медведєв втік із росії? ЗМІ дізналися, куди відлетів його літак

Читать на русском
Автор
14191
Літак медведєва відлетів 25 червня
Літак медведєва відлетів 25 червня. Фото Колаж

Востаннє заступник голови Ради безпеки виявляв публічну активність у суботу 24 червня

Заступник президента росії в Раді безпеки Росії дмитро медведєв не був присутній на нараді володимира путіна з силовиками після його звернення до росіян увечері 26 червня. За день до цього літак медведєва полетів до Оману.

Про це пише російське видання "Верстка".

На зустрічі путіна з керівниками силових відомств обговорював підсумки заколоту "вагнрівців". Згідно з інформацією із сайту кремля, на ній були присутні всі керівники силових відомств, включаючи міністра оборони сергія шойгу, секретаря Радбезу миколу патрушеву та голову адміністрації президента антона вайно.

А от медведєва не було — раніше стало відомо, що його літак відлетів до Оману 25 червня і досі не повернувся.

Востаннє заступник голови Ради безпеки виявляв публічну активність у суботу 24 червня, коли заколот пригожина був у самому розпалі. Тоді він написав у своєму себе в телеграм-каналі, що "розкол і зрада — шлях до величезної трагедії" і що "ворог буде розбитий".

Як розповідав "Телеграф", медведєв відомий своїми божевільними висловлюваннями. Раніше він заявляв, що Сполучені Штати повинні заплатити росії за підрив "Північного потоку", а також за руйнування в окупованих рф містах України.