У Брянську дрон вдарив по заводу: це одне з найважливіших для рф підприємств (відео)

Читать на русском
Автор
1722
У Брянську дрон вдарив по заводу: це одне з найважливіших для рф підприємств (відео)

Місцеві жителі чули щонайменше три вибухи

В росії триває низка вибухонебезпечних інцидентів. Цього разу дрони налетіли на Брянськ.

Так, за даними Telegram-каналів, на Брянськ стався наліт невідомих безпілотників. Повідомляється, що один із них прилетів прямо у будівлю заводу Кремній Ел. Він, як стверджується, є одним з найбільших у росії виробників мікроелектроніки. Підприємство в основному створює продукцію для потреб Міноборони рф.

При цьому роспропаганда, посилаючись на Міноборони рф, стверджує, що атака БПЛА була нібито припинена. Стверджується, що "три безпілотники знищені в повітрі".

Водночас, губернатор Брянської області олександр богомаз заявив, що дрон намагався атакувати промисловий об’єкт у Брянську. Глава регіону звинуватив у атаці українські сили. Крім того, за даними Богомаза, ще один безпілотник було збито на підльоті до Вигоничського району Брянської області.

А ось популярний російський Telegram-канал Baza підтверджує приліт. За даними його джерел, пожежа розпочалася на 5-му поверсі 8-ми поверхового адміністративного корпусу. Площа пожежі – близько 20 квадратних метрів. Людей із будівлі евакуювали.

Як стверджує Telgram-канал Mash, місцеві жителі чули щонайменше три вибухи.

Варто зазначити, що ввечері 7 вересня Кремній Ел вже зазнавав атаки безпілотників. На місці прильоту спалахувала пожежа. А до цього цей завод атакували ще 30 серпня. Російські Telegram-канали писали, що під час атаки безпілотників спалахнула пожежа. Горіли 40 квадратів у 16-му корпусі заводу.

Раніше ми писали про те, що вранці 8 вересня у Маріуполі пролунало кілька гучних вибухів.