Зеленська під загрозою? У Джо Байдена підтвердили коронавірус

Читати російською
Автор

Президент США вакцинований і має легкі симптоми захворювання

В американського президента Джо Байдена виявили коронавірус. Кількома днями раніше з ним у ході офіційного візиту до США зустрічалася перша леді України Олена Зеленська.

Про це у четвер, 21 липня, повідомила пресслужба Білого дому, зазначивши, що лідер США був вакцинований від коронавірусу, але все одно захворів.

"Він повністю вакцинований, двічі ревакцинований і відчуває дуже легкі симптоми", — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що Байден самоізолюється у власній резиденції, але продовжуватиме працювати. А до звичайного формату роботи, згідно з протоколом, адміністрація президента США повернеться лише після, того, як він отримає негативний тест на COVID-19.

Білий Дім обіцяє надавати оновлену інформацію про стан американського лідера.

Варто зазначити, що у контакті з Джо Байденом перебувала перша леді України Олена Зеленська. Дружина Зеленського була у США з офіційним візитом 20 липня й у Білому домі спілкувалася з першою леді Америки Джилл Байден, а також з віцепрезидентом країни Камалою Гарріс та її чоловіком Даґласом Емгоффом. Про це свідчать й фотографії їх зустрічі.

Камала Гарріс із чоловіком Даґласом Емгоффом, Олена Зеленська, Джо та Джилл Байден

Раніше "Телеграф" повідомляв, що у липні цього року Олена Зеленська стала головною героїнею авторитетного журналу Time і з’явилась на його обкладинці.