Трамп назвав Орбана лідером Туреччини і знайшов в Угорщині кордон із росією (відео)

Читать на русском
Автор
2662
Дональд Трамп
Дональд Трамп. Фото afp.com

Американський мільярдер заявив, що Орбан має "фронт" із росією

Колишній президент Сполучених Штатів Америки (США) Дональд Трамп "підвищив" прем’єр-міністра Угорщини Віктора Орбана. Одіозний американський політик назвав угорського чиновника "великим лідером" Туреччини.

Такої помилки мільярдер припустився під час передвиборної промови в Нью-Гемпширі. Про це повідомляє Politico.

"Є такий чоловік, Віктор Орбан, хтось чув про нього? Він, мабуть, один із найсильніших лідерів у світі. Він — лідер Туреччини", — сказав Дональд Трамп.

Американський політик додав, що Орбан має "фронт" із росією. Ні Туреччина, ні Угорщина не мають кордонів із росією.

Користувачі мережі почали активно коментувати заяву Трампа: "Забув дід випити пігулки", "Діду Трампу настав час йти на спочинок. Він тупий як кацап" і т.д.

Варто зазначити, що Дональд Трамп не вперше публічно хвалить Орбана, який виступає проти міграції та прав ЛГБ. Екс-президент США називає стиль правління угорського прем’єра "неліберальною демократією". У 2019 році Трамп приймав Орбана у Білому домі.

Зі свого боку, Віктор Орбан став першим європейським лідером, який підтримав президентську кампанію Трампа у 2016 році.

Угорський чиновник закликав американського політика "продовжувати боротьбу" після того, як колишньому президенту було пред’явлено кримінальне звинувачення.

Раніше Телеграф писав, що экспрезидент США Дональд Трамп отримав пропозицію тимчасово очолити Палату представників. Йому нібито запропонували обійняти цю посаду доти, доки законодавці не оберуть нового спікера.