Що з лицем? Зеленський зустрівся з Орбаном, у мережі показали фото

Читать на русском
Автор
1394
Володимир Зеленський та Віктор Орбан
Володимир Зеленський та Віктор Орбан. Фото Колаж "Телеграфу"

Український лідер та угорський прем’єр потиснули один одному руки

Президент України Володимир Зеленський обмінявся парою слів із прем’єр-міністром Угорщини Віктором Орбаном, який часто робить абсурдні заяви про війну. Востаннє вони зустрічалися ще у лютому цього року.

Зеленський та Орбан побачилися під час зустрічі Європейської політичної спільноти у Гранаді, яка відбулася у четвер, 5 жовтня. Про це повідомляє угорське видання "444".

У матеріалі було опубліковано фото, на яких український лідер та угорський прем’єр потиснули один одному руки. На деяких кадрах можна побачити невдоволення на обличчі Орбана. Однак у той же час на одному з фото він усміхається у відповідь Зеленському і той робить те саме. Ще на одній фотографії його емоції на обличчі взагалі важко прочитати.

Варто зазначити, що Віктор Орбан заявив про відмову Угорщини підтримувати Україну на жодному з міжнародних форумів, поки країна не поверне закони, які б гарантували права закарпатським угорцям.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що на саміті ЄС у лютому 2023 року Віктор Орбан продемонстрував своє невдоволення під час виступу Зеленського і навіть виявився аплодувати йому.