"Загострилася депресія": Сенцов виправдався за свою сестру, яка назвала Україну "найгіршою країною"

Читать на русском
Автор
Олег Сенцов і Наталія Каплан Новина оновлена 21 вересня 2021, 21:26
Олег Сенцов і Наталія Каплан. Фото facebook.com/Marina Ko

Режисер вибачився за слова двоюрідної сестри

Колишній вʼязень Кремля та український режисер Олег Сенцов після слів своєї двоюрідної сестри Наталі Каплан, яка аргесивно відправила країну "на**уй", заявив, що це сталося на фоні загострення депресії.

Про це він написав у вівторок, 21 вересня, на власній сторінці у Facebook.

Як зазначив Сенцов, йому прикро, що його сестрі зараз дуже погано, і на фоні загострення депресії вона написала ці емоційні пости. Крім того, режисер вибачився за слова Наталі Каплан і подякував за підтримку.

Екс-політвʼязень Кремля також закликав з розумінням поставитися до тяжкого психологічного стану його двоюрідної сестри та зазначив, що жінка у такому стані вже тривалий час.

Нагадаємо, двоюрідна сестра Олега Сенцова Наталія Каплан написала одразу три агресивних пости про Україну на власній сторінці у Facebook. Спочатку вона заявила, що "Україна — найгірша країна для еміграції", відправивши країну "нах*й". У другій публікації додала, що її потреби п’ять років ігнорувалися в Україні і заспокоїла тих, хто вважав її "запроданкою Путіну". А у третьому пості попросила від неї відписатися, адже "Сенцов вийшов з тюрми".

До слова, Наталія Каплан отримала українське громадянство у травні 2019 року. До цього вона була громадянкою Російської Федерації.

Як повідомляв "Телеграф" раніше, Сенцов відповів, що думає про можливий похід Зеленського на другий термін.