Вбивство? Комаровський відповів, чому Поляков не прийняв би метадон самостійно

Читать на русском
Автор
3339
Всі, хто знав Антона Полякова, переконані, що він не вживав наркотичні речовини
Всі, хто знав Антона Полякова, переконані, що він не вживав наркотичні речовини. Фото facebook.com/anton.polyakov.98

Комаровський вважає, що наркотичний препарат нардепу могли підсипати в цілях залякування

Відомий в Україні доктор Євген Комаровський прокоментував резонансну смерть 33-річного нардепа Антона Полякова, в крові якого знайшли несумісні алкоголь і метадон.

Як і багато колег Полякова, Комаровський не вірить в те, що нардеп прийняв цей наркотик сам. Аргументи він представив в ефірі телеканалу "Україна 24".

Доктор вважає, що метадон Полякову могли підсипати в цілях залякування.

"Метадон спільно з алкоголем може давати небезпечні для життя порушення функцій дихання, пригнічення центральної нервової системи. Але говорити про те, що метадон плюс алкоголь — 100% смерть — неправильно. Світлий, нормальний хлопець, ніколи в наркоманії не помічений, не пив би міцний алкоголь в прикуску з метадоном — це очевидно. Я абсолютно впевнений в тому, що ті, хто підсипали йому це, якщо йому дійсно підсипали, не ставили за мету його вбити", — говорить Комаровський, вважаючи, що ті, хто підсипав цей препарат в алкоголь нардепу, можливо, хотіли дискредитувати його або налякати.

За його словами, метадон — це ліки, які зазвичай застосовують для лікування від наркотичної залежності. Однак, як кажуть всі, хто був знайомий з Антоном Поляковим, він ніколи не вживав наркотики, і метадон йому було пити не потрібно.

Нагадаємо, Поляков помер в ніч на 8 жовтня за дивних обставин: йому стало погано в таксі після посиденьок в ресторані і врятувати його прибулим медикам не вдалося. У померлого нардепа залишилося двоє маленьких дітей — дві дівчинки, яких народила йому дружина Галина. Прощання з нардепом не обійшлося без скандалу.