"Сумнівів в упередженості не залишиться": прессекретар Зеленського здивував заявою щодо пресмарафону

Читать на русском
Автор
845
Сергій Никифоров Новина оновлена 26 листопада 2021, 11:40
Сергій Никифоров. Фото facebook.com/sergii.nykyforov

Журналістську спільноту обурила вибірковість запрошень на пресконференцію Зеленського

Анонсований пресмарафон президента Володимира Зеленського, який відбудеться 26 листопада у Києві, наробив немало шуму. Зокрема, туди запросили чітко визначене коло журналістів і на фоні цього прессекретар президента Сергій Никифоров зробив дивну заяву щодо представників ЗМІ.

Так, на Facebook-сторінці Никифорова з’явилася публікація, у якій зазначається, що журналістів на пресконференцію Зеленського запрошували особисто і ні у кого "не виникне сумнівів щодо їх упередженості".

Никифоров здивував заявою щодо журналістів

Журналістська спільнота не пройшла повз курйозної помилки прессекретаря Зеленського і підкреслила, що дійсно "сумнівів щодо упередженості" ні у кого з них не виникало. Крім того, журналістів обурив факт особистих запрошень та відсутність традиційної акредитації.

Як повідомляв "Телеграф", це далеко не перший курйоз, у який потрапляє Сергій Никифоров як прессекретар президента України. До цього він осоромився фотографією з язиком і монументом Вашингтона.

Схоже, що конфузи перейшли до Никифорова у спадок від Юлії Мендель, яка була першою прессекретаркою Зеленського. Чого тільки варті окуляри в декольте в Парижі та шостий ведмедик брауні.