Брудні склянки та постільна білизна: про що замовчують працівники готелів

Читати російською
Автор

Є речі, про які ви могли і не здогадуватись

Коли ви зупиняєтеся в готельному номері, є кілька речей, які ви, напевно, можете очікувати: простирадла можуть бути не такими чистими, як хотілося б, та й не можна розраховувати на те, що вас розмістять поруч із тихими сусідами. Про те, чому варто уникати готельних обідів, ми писали раніше. У цьому матеріалі йтиметься про таємниці, якими точно не ділитимуться працівники готелю зі своїми клієнтами.

Видання Travel+Leisure розкрило вісім секретів від інсайдерів готельної індустрії.

  • Більшість готелів платять покоївкам за кількість прибраних номерів

Багатьом покоївкам у готелях платять залежно від кількості кімнат, які вони встигають прибрати. Це означає, що чим брудніша кімната, тим більше часу йде на її прибирання і тим менше грошей отримують покоївки. Це ще одна причина підтримувати порядок у приміщенні самотужки.

  • Найкращий час для проживання в готелі — початок місяця

Причина? Відпочиваючі вже їдуть, а бізнес-туристи ще не заселилися. Тоді, щоб отримати чисту кімнату, буде більше шансів.

  • Готелі та місцева поліція в більшості випадків підтримують добрі стосунки

У більшості випадків керівництво готелю підтримує добрі стосунки з місцевою поліцією та медичними установами. Тож громадськість може й не знати про більшість неприємних інцидентів, що трапляються у готелі.

  • Вам слід триматися подалі від готельних чашок та склянок

До цієї поради варто прислухатися головним чином тому, що багато чашок і склянок є найбруднішими предметами в кімнаті. Їх можуть тільки ополоснути, не використавши при цьому миючі засоби.

tripadvisor.ru
  • Бронювання через посередників не завжди заощаджує ваші гроші

Сторонні сайти бронювання не обов’язково зроблять вам найкращу пропозицію за готельним номером, інакше можна "влетіти" в додаткову комісію. Вам більше пощастить, якщо ви зателефонуєте в готель безпосередньо та дізнаєтеся про їх базові або стандартні тарифи.

  • Ви можете жити в готелі зі знаменитістю, але не знати цього

Готелі поважають побажання зірок та інших високопоставлених гостей. Вони зазвичай заселяються вночі, коли на вулицях найменше людей. З цієї причини знаменитості намагаються виходити зі своїх номерів у темний час доби.

  • Хороша поведінка — відповідне ставлення

Часто співробітники готелю можуть робити знижки на різні послуги та робити приємні пропозиції ввічливим постояльцям.

  • Постільну білизну прибирають не так часто, як хотілося б
pexels.com

Звичайно, можна скористатися послугами оренди житла, якщо не боїтеся бути знятими прихованими камерами відеоспостереження. Як несумлінні орендарі стежать за своїми постояльцями — читайте у матеріалі "Телеграфа".