Так і не доїхав додому, знайшли лише речі: у Польщі за загадкових обставин пропав українець

Читать на русском
Автор
135688
Уродженцю Тернопільщини 41 рік
Уродженцю Тернопільщини 41 рік. Фото Колаж "Телеграфу"

Василь Ханевич працював різноробом, але зв’язок із ним обірвався — копи знайшли тільки речі

У Польщі продовжують траплятися нещастя з українцями, які вирушили до країни ЄС на заробітки. Місцева поліція розшукує мешканця Тернопільської області Василя Ханевича, який зник у Катовіце за загадкових обставин.

Як розповів "Телеграфу" син зниклого безвісти 41-річного чоловіка Віталій, Василь Іванович працює різноробом у польському місті Оборники. Звідти він збирався їхати додому, до села Цигани, і вирушив на вокзал у Катовіце — саме там його й бачили востаннє ще 26 січня. Там також знайшли його речі, проте до родини Василь не доїхав, його мобільний більше не відповідає, а у Польщі його також не можуть знайти.

"Говорили, що в Катовіце йому стало погано і він почав себе неадекватно поводити. Викликали поліцію і швидку, але що було далі — невідомо", — каже син зниклого українця Віталій, який шукає батька вже третій тиждень.

За його словами, поліція організувала пошук, проте поки що результату немає. Удома на Ханевича чекають і вірять у найкраще дружина та двоє дітей.

Василий Ханевич пропал в Польше
На Василя Ханевича вдома чекають сім’я та діти

Нагадаємо, на Рівненщині попрощалися з українським заробітчанином Миколою Боровцем, який загинув від удару струмом на будівництві в Литві. І якщо спочатку було відомо лише те, що смерть багатодітного батька була трагічною і сталася на робочому місці, зараз випливли її подробиці.