Росіяни захотіли стати вільними українцями: дані перехоплення розлютили мережу

Читать на русском
Автор
46026
Віталій Кім розповів про розмови окупанта Новина оновлена 30 березня 2022, 18:35
Віталій Кім розповів про розмови окупанта. Фото pravda.com.ua

росіяни, які бажають стати українцями мешканцям не дуже потрібні

Голова Миколаївської обласної адміністрації Віталій Кім, який заслужив веселою вдачею та бадьорим духом повагу українців, в останньому зверненні сказав, що окупанти хочуть стати українськими громадянами.

Він розповів, що загарбники перейнялися до українців не лише страхом, а й повагою. Розмірковуючи над тим, чому вони хочуть змінити громадянство з російського, він висунув припущення: "Напевно, вони це хочуть тому що у нас краще, у нас свобода і ми за неї боремося, а у них — рабство ".

Користувачі бурхливо відреагували таке бажання російських солдатів. "Вони вбивці", "нехай сидять на Уралі", "нам не потрібні такі громадяни" — бачити співгромадянами росіян, які прийшли в Україну зі зброєю, не хочуть.

про русню
росіяни хочуть стати українцями
про російських солдатів
росіяни - вбивці

Зазначимо, що Кім 13 березня святкує день народження. Оскільки він завоював серця багатьох українців, йому окремо цього дня присвятили меми та картинки.

Жорстокість російських військових в Україні відома. Їхні артилеристи обстрілювали спальні райони з жителями та об’єкти соціальної інфраструктури — сади, школи, лікарні. Після цього бійці сил спецоперацій заявили, що російські артилеристи можуть не розраховувати на полон.

Окупанти не погребували навіть релігійною спорудою – розбомбили лавру у Святогірську, постраждала частина, де були біженці.

Як раніше писав "Телеграф", у Росії зомбування починається дуже рано — із середньої школи дітей вчать, що була "велика чечня".