Сміливець і боягуз: у мережі порівняли символічні фото Байдена та путіна

Читать на русском
Автор
5318
Страх путіна перед контактами з людьми не вперше став приводом для жартів
Страх путіна перед контактами з людьми не вперше став приводом для жартів. Фото facebook.com/oldLentach

Нові фото двох великих світових політиків стали предметом обговорення

Порівнюючи фото глав держав, користувачі відзначили, що американський лідер Джо Байден під час свого візиту до Польщі без страху контактував з людьми, сідав за стіл з військовими і активно спілкувався з ними. При цьому йому протиставлено фото російського президента володимира путіна, який відсадив від себе якнайдалі навіть своїх власних міністрів.

Саркастичний пост у "Твіттері" опублікував акаунт "Професор Преображенський" використавши наратив російської пропаганди про нібито "боягузтво" Байдена.

Чому росії не виграти війну проти України?

порівняння путіна та байдена

"Демократ і диктатор", "ліворуч "бункерний" політик, а праворуч "публічний", — користувачі роблять свої оцінки не на користь глави росії. У коментарях вони відзначили, що російський лідер розуміє, що його можуть убити свої ж, а американський президент не побоявся приїхати до близького до військових дій в Україні населеного пункту Польщі.

про боягузство путіна
про сміливість Байдена

Як зазначають коментатори, протиковідними заходами не можна виправдати таке розсадження, а частину припустили — у чому причина такої поведінки путіна.

про боягузство путіна
Чому путін сидить за довгим столом

Як раніше писав "Телеграф", путіна вже не хочуть бачити і в росії, розвідка повідомляє, що його хочуть усунути і російські олігархи, і нібито навіть ФСБ країни.